abrahamsen

Als aquarellist woonachtig in Noorden , vind ik in Nieuwkoop en omliggende dorpskernen en gemeenten , inspiratie voor mijn landschappen, dorpsgezichten en meer. Daar teken en aquarelleer ik de steeds wisselende stemmingen van het weer.

De invloed hiervan op het landschap en dorpsgezichten op papier weergeven is en blijft steeds weer een uitdaging. Deze ga ik steeds op realistische wijze aan waarbij het meest aansprekende wat meer aangezet wordt.

Binnen de gemeente was mijn eerste expositie bij Gert Brouwer in een gezamenlijke expositie van dorp en streek genoten in een grote tent tussen zijn werkplaats en het Poldermuseum aan de Simon van Capel weg. Daarna volgden meerdere exposities, zoals  in de Theetuin aan de Stichtse Meije, bij ‘Jan de Kapper’  in Zevenhoven,  in bibliotheek  De Letterzegge in Nieuwkoop en in ’Het Klooster ‘ in Woerden,  ’ Kulterhus -Kaleidoskoop ‘, Kunstroute Nieuwkoop in de loopstal van de Zevenstroom , kunstroute de Kwakel ” Qua Kunst & Ambacht”, Kunst achter het raam te Rijswijk, Winter expo’s van KunstKring Nieuwkoop, Groene Hart Kunst Expo’s bij Galerie Rijlaarsdam.

 

Ik wens u veel kijkplezier.

 

Maarten H. Abrahamsen