Marie-José Kleibrink- Koeleman

Locatie

Mixed media en Art Journal

Expressief in haar werk

Vrij in materiaalgebruik

Vaardig in Mixed Media

Krachtig in kleurgebruik

Actief in workshops geven.

De specialiteit van Marie-José is Mixed Media. In haar schilderijen en Art Journals verwerkt ze vele verschillende materialen en technieken zoals; gelliplate, stempels, acrylverf, embossing, collages en zentangle. Marie-José laat zich inspireren door dingen die ze meemaakt en technieken die ze leuk vindt. Hierdoor worden de Art Journals unieke en persoonlijke kunstdagboeken.

Het is haar te doen om de mensen te prikkelen, nieuwsgierig te maken. “Ik hou ervan als mensen naar het werk kijken en zich afvragen welke materialen er gebruikt zijn en hoe het werk tot stand gekomen is”

Ze volgde een 3 jarige opleiding in Alkmaar aan de Vrije Kunstacademie. Daar is de liefde voor het maken van een procesboek nog meer gestimuleerd. Dit heeft ze in het ArtJournaling toegepast. Het is een kunstboek maken met de meest mogelijke materialen en combinaties hiervan. Soms werkt ze de pagina uit tot een schilderij, zoals De Tent. Ze geeft aan dat dát het vrije en losse werken stimuleert.

Marie-José deelt haar hobby graag met anderen. Ze vindt het fijn te merken dat mensen er plezier en ontspanning door krijgen. Daarom is ze een samenwerking aangegaan met De Bende. De jeugdorganisatie in Nieuwveen, die onder andere op maatschappelijk-, fantasie- en creatief gebied actief is. De vraag naar creatieve workshops voor wat ouderen kwam en daar is ze op ingegaan. Zo organiseert ze nu in het KunstLab van de Bende maandelijks  workshops voor zowel kinderen als voor volwassenen.

Nieuwsgierig geworden? Neem gerust contact op voor vrijblijvende informatie.

www.atelier-marie-jose.nl

www.de-bende.nl/kunstlab