Maarten H. Abrahamsen

Locatie

Aquarelleren

Maarten H. Abrahamsen

Getogen in Haarlem, heb ik na de middelbare school in Rotterdam de Academie voor Beeldende Kunsten en Technische wetenschappen gevolgd. Na militaire dienst ben ik afgestudeerd aan de leraren opleiding Academie voor Beeldende Kunsten  te Tilburg. Daarna heb ik o.a. les gegeven aan het Grafisch lyceum te Amsterdam, Technische School Woerden en Minkema College Woerden, in diverse technische en creatieve vakken.

Als aquarellist woonachtig in Noorden , vind ik in Nieuwkoop en omliggende dorpskernen en gemeenten, inspiratie voor mijn landschappen, dorpsgezichten, vogels, bloemen, vlinders enz.                                                                                                                Ook op vakanties neem ik mijn teken en aquarelleer benodigdheden mee  om mijn indrukken vast te leggen. Ik teken en aquarelleer de wisselende sferen en stemmingen van het weer. De invloed hiervan op landschap en dorpsgezicht weergeven op papier, is en blijft steeds weer een boeiende uitdaging. Deze ga ik steeds op realistische wijze aan waarbij het meest aansprekende wat meer aangezet wordt. Aquarellen worden overwegend buiten ter plekke gemaakt en eventueel in mijn atelier voltooid. Hier maak ik ook, naar aanleiding van schetsen, tekeningen en foto’s, acryl schilderijen op doek en paneel.

Ik wens u veel kijkplezier bij het bezoek aan mijn website:  www.abrahamsenaquarel.nl
Ook op Instagram’ ben ik te vinden.

maartenabrahamsen@hotmail.com                                                                                              0172408818  /   0622153163