Margot Aartman

Locatie

Fotografie

Mijn naam is Margot Aartman, ik ben 49 jaar en geboren en getogen in Zevenhoven, waar ik nog steeds woonachtig ben.
In het dagelijks leven werk ik als financieel medewerker bij het Amsterdam UMC, locatie AMC.
Fotograferen doe ik vooral hobbymatig. Net als schilderen (aquarel). Tijdens deze Kunstroute laat ik mijn fotografie zien.

Op mijn 15e kocht ik van het geld dat ik had verdiend met mijn vakantiebaantjes voor het eerst een goede camera.
In die tijd fotografeerde ik vooral belevenissen in de zomervakanties, familie, vrienden en onze huisdieren. Ik fotografeerde daarmee voornamelijk op de automatische stand.
Om toch wat meer uit de camera te kunnen halen volgende ik in 2007 bij Crea in Uithoorn een basis- en vervolgcursus fotografie.
Daar leerde ik de basistechnieken en vooral de camera naar mijn eigen hand te zetten.

In 2008 ben ik lid geworden van Fotogroep Aalsmeer en inmiddels ben ik ook nog aangesloten bij Fotogroep Nieuw Perspectief! uit Nieuwkoop en de Fotoclub van Amsterdam UMC.

Om mijn fotografie naar een hoger plan te tillen, ben ik in 2017 begonnen met het volgen van diverse Masterclasses en fotoworkshops.
En dat doe ik eigenlijk nog steeds, omdat er nog zoveel fotografie aspecten zijn waarin ik me wil verdiepen.

Ik blijf mezelf uitdagen door nieuwe persoonlijke projecten te verzinnen en op gezette tijden op fototocht te gaan. Alleen of in clubverband, of met een aantal fotovrienden.
Fotograferen doe ik vooral met als doel daarover te schrijven op mijn website en af en toe eens te exposeren, bijvoorbeeld tijdens de diverse kunstroutes in de gemeente Nieuwkoop.

In 2023 exposeerde ik van 6 januari t/m 17 maart in het St. Antonius Ziekenhuis in Woerden met 30 foto’s.