Soley Omarsdottir

Beeldend kunstenaar

pasfoto_omarsdottir1

Ijslandse kunstenares die opgegroeid is in een kunstzinnig huis waar moeder haar heimwee naar IJsland omzette in schilderkunst.

Na technische modeopleiding uiteindelijk op de HKU terecht gekomen. Na jaren zelf kunst te maken zet zij haar kunst nu in als therapie, na een vakopleiding tot beeldend therapeute ziet zij hoe krachtig beeld is en hoeveel baat men erbij heeft om scheppend bezig te zijn.

In haar dagbestedingen biedt zij de kunstenaars ruimte om zichzelf te ontplooien en versterken met behulp van kunst, in de kunst.

Afgelopen jaren heeft zij zich gestort op het werken in keramiek, na jaren handvormen te hebben gedaan is zij nu op de draaischijf veel mooie vormen aan het creeeren en zal dit werk getoond en verkocht worden tijdens de kunstroute.

Tijdens de kunstroute zal in de tuin en op het terras aan de Veenweg 15 b in Noorden een evenement plaatsvinden gedurende de drie dagen van de Kunstroute.
Je kunt genieten van werk  van verschillende kunstenaars met uiteenlopende disciplines. De werken zijn te koop. Voor de liefhebbers van de kunst is er ook de mogelijkheid om op het terras te zitten en te genieten van een hapje en een drankje. Ook zal er een kraam zijn met prachtige handgemaakte producten afkomstig van Atelier Buitengewoon. Kortom een grote belevenis met kunst, vintage, lifestyle, muziek oftewel …leven in de brouwerij.