Atelier Buitengewoon

Keramiek, textiel, schilderkunst, kaarsenmakerij

pasfoto_buitengewoon1

Een kunstzinnige dagbesteding waar inmiddels bijna 90 verschillende kunstenmakers komen voor ontmoeting en creativiteit. Op de drie locaties worden uiteenlopende producten gemaakt van keramiek, tassen, schilderijen, kaarten, mozaïek en kaarsen. Kortom buitengewoon veel kleurrijks van buitengewoon kleurrijke mensen. Tijdens de kunstroute is er een assortiment te zien en te koop van al deze mooie kunstzinnige en creatieve uitingen op de Veenweg 15b in Noorden.

Tijdens de kunstroute zal in de tuin en op het terras aan de Veenweg 15 b in Noorden een evenement plaatsvinden gedurende de drie dagen van de Kunstroute.
Je kunt genieten van werk  van verschillende kunstenaars met uiteenlopende disciplines. De werken zijn te koop. Voor de liefhebbers van de kunst is er ook de mogelijkheid om op het terras te zitten en te genieten van een hapje en een drankje. Ook zal er een kraam zijn met prachtige handgemaakte producten afkomstig van Atelier Buitengewoon. Kortom een grote belevenis met kunst, vintage, lifestyle, muziek oftewel …leven in de brouwerij.